Helppoa arkiruokaa nopesti ja vaivattomasti

*Kaupallinen yhteistyö: Ruokaboksi*

Kuukausi sitten muutettiin uuteen asuntoon ja saman aikaan meille tarjoitui aivan mahtava tilaisuus kokeilla Roukaboksin palvelua. Ruokaboksi on ruoan kotiinkuljetuspalvelu, joka toimittaa viikoittain suoraan kotiovella boksin täynnä laadukkaita raaka-aineita ja reseptit näihin. Tää kokeilu tuli meille täydelliseen saumaan sillä muuttolaatikoita purkaessa kauppaan lähteminen oli viimeinen asia mikä tuli mieleen. Ruokaboksilta löytyy kolme erilaista vaihtoehtoa: original, muksuboksi ja vegeboksi. Me valittiin näistä testiin muksuboksi, jotta ruuat maistui myös Emmallekkin.
Mitä meille tullut muksuboksi sisälsi?


Meille tulleessa muksuboksissa oli tuolloin neljän eri ruoan reseptit; lohikeitto, tomaattinen lihapullapasta, kermainen possupata & keitettyä ohraa, uunimakkara & perunamuusi. Boksistä löytyi siis kaikki näihin tarvittavat aineet lukuunottamatta muutamaa perus tarviketta jotka löytyi omasta kaapista.


Miten Ruokaboksi toimii?

1. Tutustu Ruokaboksin nettisivuilla seuraavien viikkojen bokseihin ja tilaa haluamasi boksi. Boksin voi tilata aina vaikka vaan viikoksi kerrallaan tai vaikka sitten pidemmäksikin aikaa.

2. Saat edeltävänä perjantaina viestin, jossa kerrotaan tunnin tarkkuusella boksin toimitusaika. Boksit toimitetaan maanantaisin 16:30-21:00.

3. Valmista ruoat reseptien mukaan ja nauti!

4. Vanhan boksin voit halutessasi antaa seuraavalla viikolla lähetin mukaan.Miksi valita ruokaboksi?

Ruokaboksi on loistava valinta välillä helpottamaan arkea. Itsestä tuntuu ainakin, että ne samat ruoat pyörii vaan uudestaan ja uudestaan. Boksi valmiine resepteineen tuo mukavaa vaihtelua ainaisiin samoihin kotiruokiin. Reseptit on myös nähtävissä Ruokaboksin nettisivuilla ennakkoon. Näin tilauksen voi tehdä vaikka aina silloin, kun ruoat ovat mielenkiintoisia. Alle kokosin meidän kokeilun plussat ja miinukset.

Plussat
+ Ei tarvinnut käydä itse kaupassa
+ Joku muu oli miettinyt rukalistan/reseptit valmiiksi
+ Raaka-aineet olivat laadukkaita
+ Ruoat valmistui nopeasti n.30min/ruoka
+ Kaikki ruuat sopivat ja maistuivat myös Emmalle
+ Seuraavien viikkojen reseptit näkee ennakkoon

Miinukset
- Meille boksi saapui kuljetusliikkeestä johtuvista syistä vasta tiistaina
- Hinta on melko suolainen 74€/boksi
- Boksin meille saapuessa pakastetavara oli sulannut

Meidän perheen viikon suosikki

Meiden perheen ehdoton suosikki tästä boksista oli possupata ja ohra. En oo koskaa aikasemmin käyttänyt kotona ohraa ruuanlaitossa, joten olin iha uus tuttavuus. Jatkossa meidän kaapista tulee kyllä aina löytymään ohraa. Ja mikä parasta tää ruoka maistui myös Emmalle ja oli selkeesti lemppari. Possupataa tehdessä tuli myös huomattua, kuinka vähän tulee itse normaalisti käytettyä kasviksia ruoanlaitossa.~ Jennailona

Ei kommentteja