Mitkä ihmeen Slipstopit? + Alekoodi

*Kaupallinen yhteistyö: Slipstop*

Alkukeväästä meillä opittiin kävelemään ja meno alkoi olla aika hurjaa. Silloin alettiin etsiä sopivia tossuja päiväkotiin. Ihan sattumalta kaupassa tuli vastaan Slipstop merkkiset tossut. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt näitä tossuja ja pitihän sitä myyjältä kysyä neuvoa. Tossut paljastuikin enemmänkin kuin sisätossuiksi...
Päiväkotiin, kerhoon, sisäleikkipuitoon

Slipstopin tossut on ohutta hengittävää kangasta ja pohjassa liukueste. Tossut tuntuu jalassa kuin sukalta. Pienelle juuri kävelemän oppineelle aivan loistavat päiväkotiin, kerhoon, kotiin, tai sisäleikkipuistoon. Välillä jos mennäänkin eteenpäin kontaten, ei tossujen kärjet osu lattiaan häiritsevästi niin kuin kenkien. Lisäksi kun vauhtia tulee lisää niin ei tarvitse huolehtia onko jarrusukat vai ei. Pohjan liukueste pitää kovemmassakin menossa pikkuiset ja vähän isommatkin pystyssä. 

Ihan vielä ei suoraa sanallista palautetta tule meidän neidin suusta. Kuitenkin tossut on saatava aina ensimmäisenä jalkaa päiväkodilla. Myös kotona jos kysyn haluaako hän tossut jalkaan, lähdetään niitä heti etsimään päiväkotirepusta. Taitaa siis neidin mielestä olla ihan mieluiset. Välillä miettii että tossuja tarvisi olla kaksin kappalein, toiset kotona ja toiset päiväkodilla.


Entäs aikuisille?

Saatiin nyt tossut myös meille aikuisille testiin, ja onhan ne mukavat jalassa! Ei edes huomaa että jalassa olisi jotkin muut kuin sukat. Erityisesti sisäleikkipuistoissa tossut on oivat myös aikuisille. Jalat pysyy suojassa ja saa vähän lisää pitoa jalkojen alle. Tossut osoittautui myös miehelle mieluisiksi.


Mistä tietää minkä kokoiset valita?

Tossujen kuuluu olla jalassa napakat ja kasvuvaraa ei tule jättää. Meidän neidillä on tällä hetkellä käytössä koon 18-20 tossut, joiden pohjan mitta on 12cm. Neidin jalka on nyt noin 12cm ja käyttää koon 21 kenkiä. pikkuiselle on myös valmiina jo kuun 21-23 tossut (pohja 14cm), mutta ne ovat vielä liian isot käyttöön. Itse taas käytän koon 36 kenkiä ja tossut minulla on aikuisten pienintä kokoa eli 35-36. Miehelle valittiin koon 42-43 tossut. Omaa kengänkokoaan vastaava tai yksi pienenpi on hyvä nyrkkisääntö tossujen oikean koon valintaan. Tossu ei saa jäädä kantapäästä pussille ja sen tulee istua jalkaan kuin sukka. Jos tossu on liian iso on se häiritsevää käyttäjälle.


Voiko tossuja käyttää muualla?

Niin kuin alussa jo kerroinkin nämä Slipstopin tossut paljastui aivan muuksi kuin tavallisiksi sisätossuiksi. Tossut ovat loistavat vaikka ehkäisemään kaatumisia suihkussa! Moniko teistä on joskus kauhistellut uimahallissa juoksevaa lasta ja pelännyt tämän kaatuvan? Tai pelkäätkö pöpöjä ja uimahallissa ei tee mieli kulkea paljain varpain? Slipstopin tossut käyvät mainiosti myös märkiin tiloihin ja pitvät pienet, vähän isommat, aikuiset ja suvun vanhimmatkin pystyssä märällä kylppärin tai uimahallin lattialla. Samalla ne myös suojaa jalkoja.

Aikaisemmin en uskaltanut ollenkaan antaa meidän neidin seisoskellä kotona suihkussa tai uimahallissa kävellä itse. Nyt ei tarvii enää pelätä kaatumisia. Tossut jalassa meillä ei olla kertaakaan kaaduttu. Materiaali on myös niin ohutta, että tossut kuivaa nopeasti.


Mites sitten ulkona tai rannalla?

Vielä ei olla ehditty itse testaamaan tossuja ulkokäytössä, mutta ne sopivat möys ulos. Rannalle, puistoon, trampoliinille, veneelle, mitä kaikkea sitä nyt vaan keksii. Ainoastaan asfaltilla ja pyöräilessä tossuja en lähtisi käyttämään. Kunhan rantakelit lähenee niin saatte kuulla vielä lisää meidän kokemuksista tossuista rantakäytössä. Itse an malta odottaa että pääsen rannalla vetämään tossut jalkaan ja rannalta lähtiessä ei tarvitse kikkailla rantaviivassa putsaamassa hiekkoja pois jaloista. Tossut pois ja hiekattomat varpaat voi sujauttaa suoraan kenkiin!


Alennuskoodi

Jotta teilläkin pysytään turvallisesti pystyssä eikä kuuma hiekka polttele jalkoja rannalla me halutaan Slipstopin kanssa tarjota teille pieni alennus. Koodilla ilona saat -20% alennuksen Slipstop tossujen verkkokaupasta 7-9.6 välisen ajan.

~ Jennailona

https://www.slipstop.fi/
http://www.perhekupla.fi/

Ei kommentteja